Exposities

Wij geven kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren binnen ons kantoor. Iedere twee maanden kunt een nieuwe expositie bij ons in het kantoor komen bewonderen. U kunt de expositie tijdens kantooruren bezoeken.

Wilt u zelf eens exposeren bij ons kantoor, neemt u dan voor meer informatie contact op met notaris Erwin Akkerman, 050-4091281 of erwin.akkerman@nzah.nl

Expositie 

Annelies Holthof exposeert in de maanden september en oktober bij het notariaat in Zuidlaren.

De expositie is te bekijken op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur-12.00 en van 13.00 uur -17.00 uur.

Annelies Holthof , opgegroeid in Gieten en sinds 11 jaar woonachtig in Zuidlaren.
Ze heeft jaren keramiek gemaakt ,maar zocht een andere creatieve uitdaging en is in 2009 begonnen met schilderen met acrylverf.
Ze schildert nu 6 jaar bij Anita Wijchertjes van Atelier Vijftientwee, maar lest ook wel eens elders om andere visies of technieken te leren zoals bij : Agens van Eupen , Annet Kiesewetter, Theo Onnes en Antje Sonnenschein .

Geen doel is te ver , als je er maar plezier in hebt !

"Ik schilder dat wat me aanspreekt, dus zijn mijn schilderijen heel divers .
Soms is er een speciale techniek die ik me aan wil leren of is er de uitdaging om een ander materiaal toe te voegen aan mijn schilderijen, zoals b.v.heel fijn zand , aluminiumfolie ,sinaasappelnetjes,tissues, of gel pasta's .Eigenlijk is alles mogelijk ,ook eierschalen heb ik een keer gebruikt en dat gaf een heel speciaal effect.
Ik gebruik meestal mijn eigen foto's, of laat me leiden door het idee van de dag.
Ik exposeer regelmatig en heb ook een eigen website :annelies-schildert.nl
Mijn baklijsten worden in eigenbeheer gemaakt .