Onze Filosofie

Notariaat Zuidlaren is een veelzijdig kantoor met een enthousiast team van twee notarissen en 8 medewerkers. Het Notariskantoor is gevestigd in Zuidlaren. Als team geven we alle aandacht aan verdieping en perfectionering van onze dienstverlening, werksfeer en teamgeest. Ons doel is versterken en uitbouwen van onze positie in Drente, Friesland en Groningen door consistent te werken aan kwaliteit en toegankelijkheid.

We dragen onze naam uit door mee te helpen aan plaatselijke en regionale evenementen zoals de Guinness Book recorden (langste dubbeltennis spel, langste vlaggenlijn). Verder ondersteunen we kunstenaars door expositiemogelijkheid aan te bieden in onze kantoren, met vrije toegang voor iedereen. In deze website houden we u op de hoogte van de evenementen en exposities.

Notariaat Zuidlaren is succesvol. Alle medewerkers van het kantoor weten waar ze voor staan en zijn zich ervan bewust dat het notariële werk dat zij doen een maatschappelijke verantwoordelijkheid inhoudt.

De notaris levert rechtszekerheid en is een onpartijdig deskundige op juridisch en fiscaal gebied. Voor een aantal zaken kunt u niet om de notaris heen. U bent immers wettelijk verplicht de notaris in te schakelen voor bijvoorbeeld een testament, schenking, erfenis, de aankoop van een huis of bedrijfspand, de oprichting van een BV of de overdracht van aandelen.

Steeds vaker zijn we ook adviseur voor juridische kwesties. Met welk juridisch of fiscaal probleem u ook bij ons komt - wettelijk verplicht of niet - wij proberen altijd samen met u alle mogelijkheden te bekijken en te zoeken naar rechtszekere antwoorden, ook al moeten we daarvoor een langere weg lopen. Dit uitgangspunt vindt u terug in ons beeldmerk en in ons motto: ´wij leiden u naar rechtszekerheid´